Seagal: Anderson će nokautirati Weidmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2013 09:23h Autor:

Steven Seagal i Anderson Silva

Steven Seagal i ovog se puta uključio u novu priču oko Andersonovog nastupa. Za nekoliko dana na UFC-u 162 u glavnom meču večeri Silva će braniti ponovno svoju titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji protiv Chrisa Weidmana.

Iako je nemali broj onih koji prednost daju znatno manje iskusnom izazivaču, prekaljeni lisac Seagal i dalje ostaje na Andersonovoj strani, iako ističe da Weidman ima nekoliko vrlo opasnih oružja na raspolaganju.

"Chris je dobar i snažan parteraš koji ima dobru giljotinu i zahvate. Zna se pametno braniti, ali Anderson je brži, a tome još treba dodati njegov odličan tajming, kao i sjajne udarce nogama i rukama. Iskustvo ne treba ni posebno isticati. Ljudi pričaju svašta, istina da je sve moguće u ovom sportu, ali prednost je ipak na Andersonovoj strani."

"Očekujem njegovu pobjedu nokautom u trećoj rundi, uvjeren sam da će tako borba završiti. Nisam siguran bih li se složio da je ovo Andersonu najteža obrana titule prvaka do sada, ali Weidman je odličan borac", dodao je Steven.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI