Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Scott Coker: Bellator 180 je najbolji MMA event koji će se dogoditi ove godine! | Fight Site

Scott Coker: Bellator 180 je najbolji MMA event koji će se dogoditi ove godine!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 21:28h Autor:

Bellator 180

Još od 17 dana ostalo do najvećeg Bellatorovog eventa u povijesti promocije, a njihov predsjednik Scott Coker je uvjeren kako njima nude najbolji MMA program u 2017. godini.

Event predvode borbe Fedora Emelianenka i Matta Mitrionea te Wanderleia Silva i Chaela Sonnena, a osim njih su tu i dvije borbe za titulu te MMA debi 20-godišnjeg hrvačkog supertalenta, Aarona Pica. Za velter titule se bore Douglas Lima i Lorenz Larkin, dok se za titulu u lakoj kategoriji borbe Michael Chandler i Brent Primus. Sve to će otvoriti program na Spike TV, kojeg predvode borbe Phila Davisa i Ryana Badera za titulu do 93 kilograma te duel Chinza Machide i Jamesa Gallaghera.

“Biznis prodaje prijenosa je težak i podosta je konkurencije na tržištu. Tu je boks, tu je hrvanje i drugi MMA eventi. No, ja iskreno mislim da je ovo najbolji MMA event koji će itko ponuditi u 2017. godini. Ja sam fan i uvijek sam kupovao evente s velikim borbama, a ove godine nisam kupio niti jednog. No, ovaj naš PPV, kada se pogleda što nudi od prve je posljednje borbe, je najbolja ponuda u cijeloj godini”, uvjeren je Scott Coker kako nude pravu MMA poslasticu.

Zanimljivo je čuti i što očekuje te kakav je plan za budućnost, tj. planira li Bellator nastaviti s PPV eventima ili će sve ovisiti o uspjehu ili neuspjehu ovog.

“Ukoliko ću govori o očekivanjima, sve oko 250.000 će biti respektabilno. Ukoliko prijeđeno 300.000 to bi bio stvarno velik uspjeh za nas. No, kako god prošli to nam neće biti prvi i posljednji PPV. Ova kompanija mora raditi PPV borbe ukoliko želi egzistirati.”

24. lipnja dati će nam odgovor na pitanje koliko američke MMA fanove zanima ono što se nalazi pod imenom Bellatora. Mi moramo priznati kako je program uistinu fantastičan i u rangu s nekim UFC PPV eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI