Schwarzenegger, Snipes i Lundgren podržali legendarnog “Stitcha”!

UFC 26.11.2015 15:53h Autor:

Jacob "Stitch" Duran

Nedavno otpušteni "Stitch", čovjek koji je u kavezu sanirao porezotine svih UFC-ovih boraca, dobio je podršku čak i iz Hollywooda.

Svi koji su donedavno pratili UFC znaju tko je Jacob "Stitch" Duran. Legendarni UFC-ov "cutman" je nakon dugo vremena dobio otkaz zbog kritiziranja UFC-ovog ugovora s Reebokom. Duran je toliko voljen i cijenjen da su i najveća imena u Hollywoodu izrazila podršku najjačem brku borilačkog svijeta.

"Stitch" igra ulogu u novom boksačkom filmu Silvestera Stallonea "Creed", za kojeg mnogi govore da je drugi najbolji snimljeni film u kultnom serijalu "Rocky". Tokom snimanja Duran je susreo neke velike face iz filmske industrije i kao i obično, naišao je samo na podršku.

"Pričamo o Arnoldu Schwarzeneggeru, sjedio je ispred nas tokom projekcije filma i rekao je,'Učinio si odličan posao.' Wesley Snipes mi je prišao i trebale su mi tri sekunde da ga prepoznam i prva stvar koju mi je rekao je bila,'UFC ti je učinio nepravdu'.

Ja sam rekao,'Da, jesu, to je njihova pogreška i meni dobro ide.'Ali tamo su bili i Dolph Lundgren i moj čovjek Carl Weathers. Svi su mi prišli i priznali me", rekao je Duran.

UFC je Durana otpustio u srpnju, ali on je već idući mjesec radio na WSOF 22 priredbi i nastavlja svoj rad na drugim priredbama. UFC mu nije potreban i "Stitch" je sasvim dobro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI