Schaub Whiteu: Ne radim za tebe pa se ne bojim reći da si obični seronja! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2018 12:16h Autor:

Ilustracija

MMA fanove već nekoliko dana zabavlja online svađa između predsjednika UFC-a Dane Whitea i njegovog bivšeg borca, a danas komičara i voditelja podcasta Brendana Schauba.

Sve je krenulo prije nekoliko dana kada je bivša kick boxing zvijezda, a danas UFC borac, Israel Adesanya pobijedio Brada Tavaresa na TUF Finalu u Las Vegasu. Schaub je u svom podcastu izrekao kritiku na račun kick boksača koji prerano, bez prave pripreme, ring zamijene kavezom, no nije mislio na Adesanyu, nego na Turčina Gokhana Sakija koji je dan kasnije na UFC-u 226 neugodno nokautiran.

Bivši Gloyjev izazivač je pogrešno shvatio Schaubove riječi te je na društvenim mrežama odlučio objaviti parodiju na račun bivšeg UFC-ovca.

Stavši u obranu Adesanye, Dana White se uključio u konverzaciju te je propisno izvrijeđao Schauba nazvaviši ga pritom “moronom”. Nije trebalo proći previše vremena da stigne prilično žestok odgovor bivšeg UFC borca u kojem je Whiteu poručio da je nesposoban i licemjeran.

Čitava stvar je vrlo vjerojatno zaključena u utorak, kada je Schaub dio svog podcasta posvetio ovoj temi. Kaže da u sebi ne nosi mržnju prema Dani Whiteu, ali mu je poručio “da je seronja”.

“Mnogi borci su mi se obratili nakon mog tvita, mnogi zaposlenici UFC-a su mi poslali poruku. Mnogi ljudi iz Reeboka su mi se obratili, bivši borci, pripadnici medija… Što misliš Dana, zašto je tako? Zato što svi isto misle kao i ja. Danu Whitea motivira strah. Ali to nije način da vodiš posao. To nije način na koji se stvari rješavaju 2018. godine”, rekao je među ostalim Schaub te je dodao:

“Ne možeš to raditi. Zašto misliš da je moj tvit dobio toliko pozitivnih komentara? Zašto misliš da je vruća tema? Zato što si seronja, a nitko ti to ne može reći u lice jer se boje da ne izgube svoj posao.”

“Ja ne radim za tebe, ne trebam ništa od tebe. Ne trebam tvoje odobravanje, ne trebam tvoju promociju, ne radim kod tebe, ništa od svega toga… Da ti iskreno kažem, ti si seronja! Ti si seronja čovječe! OK, uspio si, ali zašto si tako negativan prema svima?”, pita se Schaub.

Čitav monolog možete pogledati u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI