Schaub o Lesnaru: UFC nije glumatanje, vratio bih ga u kečere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2015 08:51h Autor:

Brock Lesnar

Posljednjih tjedana glasina da se Brock Lesnar vraća u staro jato, odnosno u UFC, glasnija je nego ikada. Razlog je skorašnji istek ugovora s kečerskom WWE promocijom, a sadašnji status bi mogao značiti da će se bivši UFC prvak još jednom okušati u slobodnoj borbi. Špekulira se već i s mogućim imenima koja će mu poželjeti dobrodošlicu. Jedno od njih je i dugogodišnji član teške divizije Brendan Schaub. On je trenutačno u nizu od dva uzastopna poraza pa ne bi bilo potpuno nelogično da se "vadi na Lesnaru". No, Amerikanac je uvjeren u svoju pobjedu i nema ništa protiv da se sučeli s Lesnarom.

"Kada tamo glumatate kao kečer nije isto kao kada ste dio UFC-a. Ovdje je graba, ne znaš hoćeš li pobijediti ili izgubiti.  Da, teško je za tijelo. Brock se dugo već nije natjecao i nije trenirao kao ja. Ako se vrati u UFC, budite 100 posto sigurni da ću ga ekspresno vratiti u glumu i kečere", zaključio je Schaub u svojoj posljednjoj izjavi.

Lesnarov ugovor s trenutačnim poslodavcem ističe za nekoliko mjeseci, a onda ćemo i saznati želi li se ovaj popularni kečer ponovno vratiti u UFC.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI