Schaub o debaklu prodaje Reebokovih UFC uniformi: Fanovi su nanjušili sranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2015 10:31h Autor:

Ilustracija

Brendan Schaub je prije nekoliko dana definitivno rekao zbogom UFC-u, ali i općenito MMA-ju. Ovaj teškaš je iznenadio sve ovakvom odlukom, a jedan od razloga jest i pogoršanje uvjeta rada za većinu sportaša u elitnoj promociji. Tvrdi da je prije ugovora s Reebokom zarađivao i do 100 tisuća dolara od sponzora po svakom meču, a prema novom izračunu ta bi brojka bila 10 puta manje. Dovoljan razlog da kaže zbogom elitnoj promociji.

Rezigniran, Schaub se javno obratio svojim fanovima te je bio oštar prema bivšem poslodavcu. Osvrnuo se na Reebokovu uniformu koja je doživjela, blago je reći, debakl. Loša prodaja je uzrokovana, kako Schaub tvrdi, lošom idejom…

"Prvo, to je 100 dolara, a drugo, fanovi mogu nanjušiti sranje. Fanovi znaju što je sranje. Više ne možete srati javnosti i izvući se. Reebok… kao prvo, nitko previše ne voli Reebok. No hajde, podupirat ćemo Reebok jer on podupire borce. Ali kada su fanovi saznali da borci zapravo gube novac, Reebok im se više ne sviđa. Nanjušili su prevaru. Mislite li da će preveslati obrazovanog UFC fana? Prevarili ste se", objašnjava Schaub i dodaje:

"Odite na Facebook stranicu Reeboka i pročitajte komentare ljudi kada postaju nešto o UFC-u. To je stvarno ružno gledati. Ovo je nekakva tranzicijska faza. Mislim da su u biti znali da će se to dogoditi, ali nisu spremni na promjene. Siguran sam da je UFC ovo očekivao."

Za sada nema službenih brojki kako dobro se prodaju UFC dresovi, no jasno je prema općem dojmu da se radi o ogromnom debaklu. Reebok će teško vratiti uložen novac, jasno je da su borci u velikom gubitku, a onda je i jasno tko je tu jedini dobitnik…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI