Schaub: Lesnar je zajeban tip! Obećavam da će Cormieru biti teža borba od Lewisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2018 10:38h Autor:

Brock Lesnar

Oproštajna borba Daniela Cormiera koju iduće godine planira odraditi protiv Brocka Lesnara mogla bi za dvostrukog UFC-ovog prvaka biti teža nego što mnogi misle, tvrdi bivši UFC teškaš Brandan Schaub.

Na svom Below the Belt podcastu Schaub je podsjetio na genetsku nadarenost WWE zvijezde i bivšeg prvaka Lesnara koji je UFC-ov pojas teške kategorije ugrabio već u svojoj četvrtoj MMA borbi.

“Pričamo o potpunom čudovištu. Po atletičnosti on je možda i najveći frik koji se ikada borio. Ne pričamo o tome dovoljno. Tip u njegovim godinama i s tim iskustvom. Pa njemu je ovo samo hobi, a može se natjecati s najboljima od najboljih. Zamislite da se još u mladosti u potpunosti posvetio ovom sportu. A borio se i dok je bio teško bolestan.”

Schaub vjeruje da će Cormier s Lesnarom imati teži posao nego što je to bio slučaj prošlog vikenda kada je na UFC-u 230 gušenjem Derricka Lewisa u drugoj rundi došao do prve obrane naslova u teškoj kategoriji.

“On je zajeban tip. Nitko ne misli da protiv njega ima laku borbu. Čak ni DC tako ne razmišlja. Obećavam vam da će Brock Lesnar biti teža borba za DC-a nego što je Derrick Lewis bio. Tom čovjeku uopće ne odajemo zasluženo priznanje.

Lesnar je posljednji put u MMA-u nastupio na UFC-u 200 kada se vratio nakon petogodišnje pauze kako bi se obračunao s Markom Huntom. Borbu je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, ali je rezultat poništen nakon što se saznalo da je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI