Schaub: Bilo mi je jasno da je Johnson urokan!

UFC 08.06.2013 15:56h Autor:

Schaub vs Johnson

"Kad sam vidio Lavara Johnsona nekoliko dana prije borbe bilo mi je jasno da je urokan. Odmah sam treneru rekao da se nadam da će napraviti testove jer je bio ogroman.", komentirao je Brendan Schaub vijest da su Lavaru Johnsonu tijekom nastupa na UFC-u 157 ustanovljene nedozvoljene supstance u organizmu.

Dodatnim analizama utvrđeno je da je Johnsonu razina testosterona bila povišena zbog uzimanja steroida.

"Bio je u prednosti, bio je puno jači od mene. Kad smo ušli u klinč shvatio sam kako je tvrd. `Ovaj čovjek ne jede iste odreske i krumpire kao ja`, pomislio sam. Cilj mi je bio srušiti ga na pod jer su ljudi na steroidima često loši u kardiju. Osim toga ako su mu trebali steroidi da bi me mogao pobijediti, odmah je bio u lošijoj poziciji. To ga je psigički unazadilo. Osim toga, steroidi vam možda i daju snagu, ali vam ne daju vještine i ja mogu pobijediti svakoga borca koji je na steroidima", komentirao je Brendan Schaub.

Schaub je naglasio da je bio iznimno zadovoljan svojim nastupom u borbi protiv Johnsona na UFC-u 157. "Lavar je dobar borac, ali ja sam učinio što sam trebao da bih pobijedio. Borba je sigurno mogla biti zanimljivija za publiku, ali meni je važno da sam iz kaveza izašao kao pobjednik", rekao je Schaub.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI