Saznajte koji borci provode najviše, a koji najmanje vremena u oktogonu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2016 16:08h Autor:

UFC

UFC često zna imati i do 500 boraca na svom rosteru. Neki su s nama godinama, neki su već u zasluženim mirovinama, a dio njih nam se tek nedavno predstavio. Svaki od njih je na neki način ostavio svoj trag u uglednoj promociji, ali neki su se prilikom svojih nastupa u oktogonu zadržavali duže od drugih.

Upravo vrijeme provedeno u oktogonu je zaista impresivno kod pojedinih boraca. Frankie Edgar, bivši prvak u lakoj kategoriji, predvodi listu imena s najdužim stažom na najvećoj MMA pozornici. “The Answer” je proveo čak 5:37:51 boreći se u UFC-ovom kavezu, a za to mu je trebalo 19 nastupa (14-4-1). Iza njega su se smjestili umirovljeni Georges St. Pierre (19-2-0) , kao i veteran i jedan od najaktivnijih boraca Michael Bisping (18-7-0).

Top 10 po vremenu provedenom u oktogonu:

1

Što se tiče prosječnog vremena provedenog u kavezu, tu listu predvodi Jose Aldo. Meč bivšeg prvaka u perolakoj kategoriji u prosjeku traje 18:24, dok s druge strane, listu s najkraćim prosjekom predvodi Patrick Smith, borac koji je obilježio prve dane UFC-a. Smith je borbe u prosjeku završavao za nešto više od minute, točnije 1:08.

Top 10 s prosječno najdužim borbama (minimalno 5 nastupa):

                                      2

Top 10 s prosječno najkraćim borbama (minimalno 5 nastupa):

                                     3

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI