Sati nas dijele do najvećeg boksačkog meča u dugo vremena: Manny potpisao, Floyd "skuplja muda"!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2015 15:44h Autor:

Floyd vs. Manny

Samo nas sati dijele do konačnog potpisivanja ugovora za jedan od najiščekivanijih boksačkih mečeva u povijesti. Naravno, radi se o već mitskom okršaju Mannyja Pacquiao i Floyda Mayweathera jr.-a dvojice ponajboljih boksača današnjice. Doduše, meč će se najvjerojatnije održati sada kada "Pac-man" nije na vrhuncu svoje karijeri kao prije nekoliko godina, no ovakvoj boksačkoj poslastici nitko neće "gledati u zube". "Money" je poznat po tome što je sve svoje najteže dvoboje u karijeri odradio u trenutku kada njegovi protivnici nisu bili u svom "prime-timeu", nego kada su već bili u opasnom padu. Niti ovaj meč ne bi trebao biti iznimka…

Govoreći o tome koliko nas dijeli od konačne potvrde, možemo istaknuti jučerašnji intervju Filipinčevog agenta Boba Auruma koji tvrdi: Sve je gotovo!

"Mi smo spremni (to rumble – zaštitna fraza Michaela Buffera op.a.). Što se nas tiče, mi smo sve ispregovarali, prošli i prihvatili sve točke i suglasni smo sa svime. Pacquiao je potpisao sve i sada smo spremni za meč", ustvrdio je Aurum, ali se odmah i požalio:

"To se ne može reći za ovog drugog momka, no to nije moj posao. Ljudi koji ga predstavljaju moraju odraditi posao s njim i to je ono što se sada čeka."

A što se to točno čeka? Već je objavljeno kako datum i mjesto održavanja meča nisu sporni. Zna se i da je Pac-man pristao na doping test koji je u prošlosti bio predmet prijepora, a vjeruje se niti da TV prava nisu problem jer će se prijenos odvijati i na HBO-u i na It's Showtimeu.

Očito je da Floyd zbog nečeg kalkulira s konačnim potpisom kojeg čeka čitav svijet…

"Mi ćemo ovaj put gurati do kraja. Forsirat ćemo dok se ne dogodi. Nećemo mu dopustiti da se izvuče i da izbjegne ponovno meč. Vrijeme je. Javnost želi dvoboj, vrijeme je da se prestane s jebenim zavlačenjem i izlikama. Treba skupiti svoja muda. Iako je ovo težak meč za njega, neka se skupi i odradi ga", zaključio je Aurum.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI