Saslušanje Silve, Diaza i Lombarda zakazano za 17. veljače

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2015 18:21h Autor:

Anderson Silva i Nick Diaz

Atletska komisija savezna države Nevada zakazala je saslušanje UFC borcima koji su posljednji ostvarili pozitivne testove na doping. Ono će se održati u utorak 17. veljače, a svoj iskaz dati će Anderson Silva, Nick Diaz, Hector Lombard i Ashlee Evans-Smith.

Anderson Silva, koji je izjavio kako nije kriv za uzimanje steroida, vjerojatno će se pokušati obraniti, a dodatno mu u prilog idu rezultati drugog ispitivanje, na kojem je rezultat bio negativan. Njegovom protivniku s UFC 183 eventa, Nicku Diazu, ovo nije prvi pad na testu na marihuanu i zanimljivo će biti čuti što on ima za reći.

Hector Lombard je najsvježiji primjer pada na doping testu, a on se dogodio početkom godine, kad se borio protiv Josha Burkmana. I od njega se očekuje očitovanje da je nevin, a nešto slično je dao natuknuti njegov menadžer Narcis Mujkić.

Također, saslušanju će pristupiti i Ashlee Evans Smith. Ona je bila pozitivna na diuretik, a nastupili je u prosincu na UFC 181 eventu, u borbi protiv Raquel Pennington, koju je izgubila prekidom u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI