Sarah Kaufman originalno prozvala Mieshu Tate (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.02.2015 23:09h Autor:

Sarah Kaufman

Sarah Kaufman je pronašla vrlo zanimljiv način za prozvati Mieshu Tate, koju bi voljela vidjeti kao svoju iduću protivnicu. Aludirajuć na poznatu izreku Nicka Diaza, napravila je video imena "Don't be scared Cupcake."

Iako nije nastupila od travnja prošle godine, Sarah Kaufman (17-2, 1-0 u UFC-u) je jedna od onih djevojaka koje su uvijek blizu napada na naslov prvaka. Upravo ona je djevojke preko koje je Ronda Rousey osvojili svoj prvi pojas, a Sarah bi joj se sad voljela osvetiti.

Ipak, prije toga mora dobiti još koju borbu, a uvjerena je kako bi joj najbrži put mogao biti preko Mieshe Tate, koju je već savladala 2009. u Strikeforceu. Kao pokušaj da što prije dođe do te prilike, odlučila ju je prozvati preko Instagram profila, objavivši video koji je nazvala "Don't be scared cupcake", iskoristivši poznatu izreku Nicka Diaza te Mieshin nadimak.

Kanađanka je u UFC-u odradila dvije borbe. Od Jessice Eye je poražena, da bi ta borba bila poništena nakon što je Eye pala na testu na marihuanu, a nakon toga je savladala Leslie Smith.

 

A video posted by Sarah Kaufman (@sarahkaufmanmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI