Sara McMann: Svaka žena u UFC-u treba biti zahvalna Rondi Rousey

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.02.2013 09:16h Autor:

Sara McMann

Sara McMann još jedna je borkinja koja je nedavno prešla u najprestižniju borilačku promociju na svijetu, UFC. Srebrna olimpijska hrvačica opovrgnula je spekulacije da se odbila boriti protiv Ronde Rousey te je upravo Rondu istakla kao najsvjetlije ime u ženskom svijetu borilačkih sportova.

"Glupo je govoriti da sam odbila borbu s Rondom. Malo je djevojaka u UFC-u i borit ću se sa svim djevojkama koje su u mojoj kategoriji. Redoslijed zaista nije važan", rekla je McMann.

McMann je naglasila kako joj ne smeta sva medijska pozornost koju Ronda privlači na sebe. "Ja samo želim biti dobra u borbama i pobijediti svoje protivnice. To je predmet moga fokusa. Nije mi neugodno biti u medijima, ali to nije ono za čim čeznem", kaže Sara.

"Ne slažem se uvijek s onime što Ronda kaže ili napravi, ali svaka djevojka u našoj kategoriji mora Rondi biti zahvalna za ulazak u UFC. I Dana White je rekao jasno da je upravo Ronda razlog zašto su žene ušle u UFC. Zbog onoga što je ona napravila sve mi imamo pravi imati veća očekivanja od svojih karijera", zaključila je McMann.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI