Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Santos i Anders nagrađeni za borbu večeri, nezasluženi bonus za veterana i zasluženi za novog UFC rekordera | Fight Site

Santos i Anders nagrađeni za borbu večeri, nezasluženi bonus za veterana i zasluženi za novog UFC rekordera

UFC 23.09.2018 10:50h Autor:

Anders vs. Santos

Thiago “Maretta” Santos i Eryk Anders nagrađeni su s 50.000 dolara bonusa za najbolju borbu UFC Fight Night 137 eventa koji su predvodili. Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Antonio Rogeriu Nogueiri i Charlesu Oliveiri.

Santos i Anders odradili su sadržajnih 15 minuta prepunih preokreta i iz tog razloga su zasluženo odnijeli bonus, iako su imali jako dobru konkurenciju u borbi koju su odradili Elizeu Zaleski Dos Santos i Luigi Vendramini. Ipak, njihov okršaj je trajao duplo kraće te iz tog razloga prednost svakako pripada glavnoj borbi eventa. Zaleski je zaslužio jedan drugi bonus, no ostao je i bez njega.

Tu mislimo na bonus za najbolju izvedbu večeri koji je zasluženo otišao Charlesu Oliveiri, ali i potpuno nezasluženo Antoniu Rogeriu Nogeuiri.

Oliveira je još jednom potvrdio koliko je dobar grappler i koliko mu malo treba da bi završio protivnika. Ovog puta je odradio gušenje s leđa, na koje je Christos Giagos vrlo brzo tapkao. Brazilac je time došao do rekorda, odnosno postao je jedini borac u povijesti UFC-a koji je upisao 11 pobjeda prisiljavanjem na predaju. Osim toga, ovo mu je 12. bonus u UFC-u, čime je samo tri bonusa od Natea Diaza i Joea Lauzona koji imaju 15. Što se tiče bonusa za najbolju izvedbu večeri, uključujući najbolji submission i nokaut kako se prije dijelilo, tu se izjednačio na drugom mjestu s Andersonom Silvom te njih dvojica imaju po devet. Prvi ovdje je Donald Cerrone s deset bonusa.

Na bonus koji je zaradio Lil’ Nog jednostavno moramo reagirati. 42-godišnji veteran pobijedio je Sama Alveya nokautom, no u pitanju je bio obični nokaut, kakvih se gomila može vidjeti na svakom MMA eventu. Na ovom eventu, gdje je deset borbi završilo prekidom, ovo je jako loša odluka, koja svakako može samo demoralizirati borce i borkinje koji su se potrudili ponuditi atraktivne borbe. Do sada se bonusi nisu dodijeljivali na račun imena, nadamo se da neće započeti, iako je ovo već drugi event u kratko vremena da 50.000 dolara nije otišlo onome tko je zaslužio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI