Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sanchez: Primanje velikog broja udaraca čini me jačim | Fight Site

Sanchez: Primanje velikog broja udaraca čini me jačim

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2014 20:44h Autor:

Diego Sanchez

Diego Sanchez poznat je kao borac koji u svaku borbu ulazi bez respekta i bez kalkulacija. Borac je koji se ide kvalitetno potući te iz tog razloga prima i veliki broj udaraca. No, on ne smatra da su ti udarci štetni po njegovo zdravlje, nego da ga čine još jačim.

Diego Sanchez (24-6, 13-6 u UFC-u) je borac koji je do sada sedam puta nagrađen bonusom za borbu večeri, a čak tri njegove borbe UFC je proglasio borbama godine (Karo Parisyan, Clay Guida, Gilbert Melendez). Borac je to, koji plasira veliki broj udaraca, no puno njih i primi, štoviše poznat je kao jedan od najizdržiljivih boraca u UFC-u.

Iako bi se mogao dobiti dojam da primanje tolikog broja udaraca šteti Sachezu, on se s tim ne slaže: "Ti udarci nemaju loš utjecaj po moje zdravlje, naprotiv, čime me još jačim. To se zove skupljanje iskustva, spoznavanje samog sebe te pokušaj pronalaska pravog ratnika u sebi.", rekao je Diego te dodao: "Treba proći puno vremena dok to osjetiš, puno borbi, puno udaraca, dok ne osjetiš u sebi duh borca i srce ratnika. Nekada prolaziš kroz borbe koje su više tehničke, a nekada bude vatreno, nekad dominiraš, a nekada imaš izjednačene borbe."

Diego je u UFC-u od 2005. godine, otkad je osvojio Ultimate Fighter, nastupio je u 19 borbi, no unatoč dobrim serijama i atraktivnosti, samo jednom je dobio priliku napasti naslov, kada je poražen od B.J. Penna. No on vjeruje da njegovo najbolje vrijeme tek dolazi: "Vjerujem kako smo Gilbert Melendez i ja najbolji borci lake kategorije na svijetu. On se bori s Pettisom za pojas i to je samo još jedan dokaz. Ja sam odmah iza i vjerujem da uskoro dolazi moje vrijeme."

Prvi korak prema napadu na vrh Diego Sanchez ima već u subotu, kada će probati nanijeti prvi poraz u profesionalnoj karijeri jednom od najvećih UFC-ovih talenata, Mylesu Juryu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI