Samouvjereni Weidman: Smirenog Mousasija ću natjerati na paničarenje

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 12:12h Autor:

Weidman i Mousasi (Instagram)

Chrisu Weidmanu ne nedostaje samopouzdanja uoči borbe s Gegardom Mousasijem. Elitni borci iz srednje kategorije će 8. travnja biti dio UFC 210 priredbe koja je nedavno dobila i svoj ‘main event’, a nešto o tom dvoboju bivši je prvak prokomentirao prilikom gostovanja u The MMA Houru.

Iako je iza njega težak i brutalan poraz od Yoela Romera, Chris i dalje samouvjereno najavljuje novi pohod na titulu, a svjestan pogrešaka koje je napravio u posljednjem nastupu dočekat će petorangiranog Mousasija.

Za idućeg protivnika i sam priznaje da je težak ispit, ali i samim time ističe kako mu nakon dva uzastopna poraza nije trebala lagana borba da vrati samopouzdanje.

“Želim vratiti pojas i borba s najtežim protivnicima u kategoriji je način da to postignem. Ne treba mi borba s likom koji nije na mom nivou kako bih vratio samopouzdanje. Točno znam gdje sam pogriješio u posljednjoj borbi i što trebam promijeniti. Stoga mislim da je Mousasi odličan protivnik preko kojeg bih se mogao približiti novoj borbi za titulu”, izjavio je Weidman pa dodatno opisao Mousasija i ponudio svoje viđenje tijeka tog okršaja.

“On je iskusan lik koji se upravo i bori kao netko s toliko iskustva. Smiren je u svim situacijama, ali ću ga ja natjerati na paničarenje. Stvarno mislim da je ovo odlična borba. Poštujem ga i mislim da je čvrst borac te očekujem težak meč.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI