Sam ’Smilin’ Alvey potpisao za UFC, debitira protiv Watsona

UFC 17.06.2014 20:54h Autor:

Sam Alvey

Američki borac Sam Alvey nova je akvizicija UFC-ove srednje kategorije. Ovaj borac je već pokušati doći do svog mjesta u organizaciji preko Ultimate Fighter showa, no nije dobio priliku. Ipak, dobri rezultati nakon toga ipak su ga doveli u UFC. Protivnik u debi nastupu bit će mu Tom Watson.

Sam Alvey (22-5) u UFC dolazi kao prvak organizacije MFC, a riječ je o sjajnom udaraču koji iza sebe ima čak 14 pobjeda nokautom. Alvey je već probao do UFC-a doći preko 16. sezone Ultimate Fightera, gdje je ostvario odličan prvi nastup te bio odabran kao prvi izbor sezone. Ipak, poražen je u prvom nastupu, a nakon toga nije dobio priliku jer je Dana White bio ljut zbog loše sezone i nije dao priliku niti jednom borcu osim finalista. Tek kasnije priliku su dobili Neil Magny i Jon Manly, a sada i Alvey.

Inače, zanimljivo je da je riječ o suprugu američkog top modela McKey Sullivan, s kojom je zasnovao obitelj, a nadimak "Smilin" dobio je iz tog razloga što uvijek ima osmijeh na licu, pa čak i u slučaju poraza.

Njegov protivnik u debi nastupu bit će britanski borac Tom Watson (16-7, 1-3 u UFC-u) kojem bi ova borba mogla značiti ostanak u UFC-u, iz tog razloga što iza sebe ima dva vezana poraza. Njih dvojica sastati će se na Fight Nightu 47, 16. kolovoza u Maineu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI