Sam Sicilia: Dana White mi je spasio karijeru

UFC 12.01.2014 22:13h Autor:

Sam Sicilia

Jedan od boraca koji će nastupiti na predstojećem UFC Fight Night 35 je i sjajni udarač Sam Sicilia, a njegov protivnik biti će Cole Miller. U kratkoj najavi borbe Sicilia se prisjetio kako mu je Dana White spasio karijeru, odnosno dao još jednu priliku.

Sam Sicilia bio je natjecatelj u "Ultimate Fighter – Live" te je i najbolji prijatelja pobjednika te iste sezone, Michaela Chiese. Nakon pobjede u debi nastupu spustio se u perolaku kategoriju, no tamo je doživio dva poraza. Već je bio otpušten iz organizacije kada mu je Dana White ipak odlučio dati drugu šansu.

"Nakon poraza od Blanca, Dana mi je prišao i rekao da je sve ok, da neću biti otpušten, no uskoro me je Joe Silva izbacio iz svojih planova i nisam se više nalazio na rosteru. Ta informacija došla je do Whitea, podsjetivši ga na ono što je rekao, a on je pokazao da je čovjek od riječi i dao mi još jednu priliku, a ja sam je iskoristio pobijedivši Pepeya, iako znam da još uvijek nisam siguran te da moram pobijediti i Millera", rekao je Sicilia.

Borba protiv Cole Millera biti će pravi susret udarača protiv stručnjaka za borbu u parteru, koji je još k tome i jedan od viših boraca u perolakoj kategoriji. Sicilia ipak vjeruje da može dovesti borbu u situaciju u kojoj će on biti u prednosti. "Odrastao sam s Chiesom i naučio sam se boriti protiv viših boraca, koji su još k tome majstori za borbu na podu. Takvi borci su prava napast, ali navikao sam na to, i vjerujem da ću se osjećati dobro i ako on odvede borbu na pod, odnosno gdje bi po pravilu njemu više trebalo odgovarati", rekao je Sam o borbi protiv Millera.

Cole Miller je iskusan borac koji iza sebe ima već devet pobjede i šest poraza u UFC-u te nekoliko nastupa u glavnom programu, dok će se Sicilia po prvi puta naći u takvoj prilici, odnosno prilici da nastupi pred velikim TV auditorijem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI