Sam Alvey uskočio kao zamjenski borac na Fight Night u Gdansku, novi protivnik i za Helda

UFC 11.10.2017 18:25h Autor:

Sam Alvey

Idući Fight Night na UFC-ovom gustom rasporedu, koji se održava za desetak dana u poljskom Gdansku, dobio je jednu promjenu u programu. Trevor Smith je otpao iz borbe protiv Ramazana Emeeva, a umjesto njega je uskočio Sam Alvey.

Uopće ne čudi što je upravo Alvey (31-9, 8-4 UFC) odlučio uskočiti u ovu borbu, budući da je on jedan od najaktivnijih UFC-ovih boraca. Nakon tri nastupa 2015. godine te četiri prošle, s ovom će borbom doći na četiri nastupa u 2017. godini, što je svakako pohvalno. U svom je posljednjem nastupu bio bolji od Rashada Evansa, da bi borbu ranije bio poražen od Thalesa Leitesa, koji je tada prekinuo njegov niz od četiri pobjede.

On će se boriti protiv debitanta Ramazana Emeeva (15-3), ruskog borca vrlo opasnog partera, ali ne toliko dobrog stand upa, što je svakako Alveyeva najjača karakteristika. Amerikinac je posebno poznat po svojim “one punch” nokautima i to je ono što će tražiti i u ovoj borbi.

Ovo nije jedina borba na programu koja je ovog tjedna dobila promjenu. Teemu Packalen je zbog ozljede otkazao nastup protiv Marcina Helda, pa će tamo također svoje mjesto naći jedan debitant, a u pitanju je Nasrat Haqparast, afganistanski borac skora 8-1.

Event se održava iduće subote, a predvode ga Donald Cerrone i Darren Till.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI