Sam Alvey u problemima za subotu: Moram skinuti 15 kilograma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2017 22:55h Autor:

Sam Alvey

UFC borac srednje kategorije, Sam Alvey, prihvatio je kao zamjena uskočiti na subotnji Fight Night u Gdansku, no ima problem jer je trebao skinuti čak 15 kilograma.

Alvey je borbu protiv Ramazana Emmeva prihvatio prije točno tjedan dana, odnosno devet dana prije održavanje borbe u kategoriji do 84 kilograma. Popularni UFC-ov nokauter nije mogao odbiti ponudu za nastupom, iako je odmah znao kako je pred njim teška misija. Zapravo, po ovom pitanju najteže misija u karijeri, budući da je on borac koji inače nema problema sa zadovoljavanjem potrebne težine.

“Ovim putem radimo najveće skidanje kilograma u mom životu, no uspjeti ćemo u tome. U trenutku kada sam dobio poziv sam bio na preko sto kilograma, no uspjeti ću odraditi ovo ili umrijeti”, rekao je UFC-ov borac, a onda raspoložen dodao: “Čim sam odradio svoju posljednju borbu bio sam nazad u dvorani. Trenirao sam, dizao, ali i jako puno jeo. Moram priznati da je do sada skidanje kilograma bilo vrlo zabavno, no još nisam gotov.”

UFC za ovu borbu nije spominjao mogućnost međukategorije, iako bi za to postojali svi mogući razlozi. No, nadamo se kako se Alvey ipak samo šali u velikom dijelu svoje prve rečenice te kako će u petak na vagu stati s 84 kilograma i bez ikakvih posljedice koje su se pojavile dok se na iste spuštao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI