Sam Alvey: Moj trener Goku me naučio da udaram još jače

UFC 23.02.2015 20:56h Autor:

Sam Alvey

Pobjednik na jučerašnjem UFC eventu te dobitnik bonusa za izvedbu večeri, Sam Alvey, i sam je iznenađen što je nokaut protiv Cesara Ferreira došao tako brzo, no kaže kako ga je ipak očekivao.

Sam Alvey, zbog svog prepoznatljivog osmjeha nazvan "Smilin' Sam", ostvario je drugu UFC pobjedu nokautom u prvon rundi za redom. Ipak, nije bilo lako, borio se na gostujućem terenu protiv velikog potencijala, kakav je Cesar "Mutante" Ferreira, sjajan udarač i pulen Vitora Belforta, koji je s njim gotovo svaki dan.

"Znao sam da jako udara, i rukama i nogama, pa sam bio spreman na to. No, moram se okrenuti na jednu drugu stvar i reći kako su me oduševili brazilski navijači. Nevjerojatni su, navijali su za mene i slavili moju pobjedu protiv njihovog borca. To je stvarno rijetko gdje viđeno", sretan je zbog pobjede, no i zbog prijema kakav je imao u Porto Allegreu.

Inače je sjajan udarač, no ovog puta je izgledao još impresivnije. Svog je protivnika "prizemljio" prvim ozbiljnim udaracem. Pokušao je to prokomentirati:

"Naporno sam trenirao sa sjajnim trenerima. Imam novog jiu-jitsu trenera koji me naučio kako da ne budem nervozan, odnosno da mogu stajati s njim bez straha da će borba otići u parter. Također, imam novog kickboks trenera, kojeg zovem Goku, on je nizozemski kickboksač. Uvijek sam udarao jako, ali sad udaram još jače zbog onoga što me on naučio."

"Imao sam stvarno fantastičan kamp, pa se nisam začudio što sam ga nokautirao. Jedino sam se iznenadio što je nokaut došao tako brzo", rekao je Alvey, inače suprug američkog supermodela McKey Sullivan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI