Sam Alvey izazvao Eliasa Theodorua: Gubitnik mora obrijati glavu! Elias odgovorio: Izbit ću mu osmjeh s lica!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2015 15:52h Autor:

Sam Alvey i Elias Theodorou

Nakon pobjede nad Danom Kellyem u Adelaidu, Sam Alvey već zna koga želi za idućeg protivnika. To je kanadski borac Elias Theodorou, a ponudio mu je i okladu, po kojoj bi poraženi morao obrijati glavu.

Nakon što je nokautom savladao Dana Kelly, borca protiv kojeg je izrazio želju nastupiti te mu je UFC tu želju ispunio, Sam Alvey sad ima novog protivnika, na borbu s kojim je bacio oko. To je neporaženi Kanađanin Elias Theodorou, pobjednik Ultimate Fightera i jedan od najvećih potencijala srednje kategorije UFC-a.

"Nemam neki poseban razlog, ali uvijek gledam da nekoga izazovem, pa mi upalo u uho kad je Elias izjasnio na ima najljepšu kosu od svih MMA boraca. Kada ga pobijedim želim da obrije glavu, jer dolazim po njegovu kosu. Isto to ću ja učiniti ukoliko on pobijedi mene. Ovim putem ga prozivam, Elias dolazim po tebe, nokautirat ću te", rekao je Alvey u jednom od intervjua nakon subotnjeg nastupa.

Eliasu nije dugo trebalo da odgovori. Na društvenim mrežama se pojavio komentar: "Za početak Sam, nema diranja po licu i kosi (aluzija na film Zoolander 2). A kao drugo, dan kad ukrstimo šake će se nakon toga zvati dan prebijanja riđokosih."

Dodao je još nešto o tome po čemu su ova dva borca poznata: "Ja sam poznat po svojoj kosi, a Sam po svom osmjehu. No, mislim kako će Smiley morati mijenjati svoju gornju i donju čeljust nakon te borbe."

Pripreme za meč su znači već krenule, obojica nemaju ništa protiv i sad je samo na Joeu Silvi da to i ugovori. Razloga ima dovoljno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI