Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sam Alvey dobio protivnika kojeg je zatražio u najkulturnijoj prozivci ikad! | Fight Site

Sam Alvey dobio protivnika kojeg je zatražio u najkulturnijoj prozivci ikad!

UFC 14.03.2018 23:49h Autor:

Sam Alvey

Odmah nakon što je sjajnim nokautom savladao Marcina Prachnia krajem prošlog mjeseca, Sam Alvey je na jedan od najsimpatičnijih načina ikad prozvao jednog borca. UFC se to vjerojatno toliko svidjelo da su ga s tim borcem odlučili upariti. U pitanju je Gian Villante.

Za Alveya (32-10, 9-5 UFC), bio je to debi u poluteškoj kategoriji te ukupno 19. pobjeda nokautom. Protiv Prachnia je odradio sve kako je trebalo, kvalitetno je radio sve dok nije došla prilika za ozbiljan udarac, a nakon što se Prachnio ustao, pametno je dalje radio sve do trenutka za udarac koji je završio borbu. Da ne ostane sve samo na tome, Alvey se potrudio u interviewu nakon borbe.

“Gian Villante, ispričavam se ako sam ti krivo izgovorio ime. Ti si jedan od naj cool likova u cijelom UFC-u i znam da jako udaraš. Volio bih da saznaš da i ja udaram jednako jako. Hajdemo to učiniti, bilo kada, bilo gdje, ja mogu doći tvojoj kući, ti možeš doći mojoj kući,. bilo gdje. Volim te čovječe, no hajdemo to odraditi”, rekao je Alvey, prozvavši tako najboljeg prijatelja Chrisa Weidmana, ujedno i velikog prijatelja Stipe Miočića te jednog od najvećih šaljivaca u cijelom UFC-u. Alvey je zatražio borbu dva velika pozitivca, koja bi svakako bila osvježenje, a UFC mu je odlučio ispuniti tu želju.

‘Smilin Sam’ će se protiv Villantea (16-9, 6-6 UFC) boriti 1. lipnja na Fight Night 131 eventu, koji se održava u Utici, savezna država New York, što bi značilo da će Villante tamo biti na domaćem terenu. U pitanju je event kojeg bi trebala predvoditi borba za vjerojatnog izazivača bantam kategorije, između Jimmiea Rivere i Marlona Moraesa.

Osim po svom osmjehu, Alvey je poznat i kao jedan od najaktivnijih UFC boraca. Jedini je borac u povijesti UFC-a, uz Donalda Cerronea, koji je odradio šest borbi u razmaku od 12 mjeseci (lipanj 2016. do travanj 2017.). U točno tri godine, koliko je član UFC-a, odradio je 14 borbi, što bi značilo da se u prosjeku bori točno svaka tri mjeseca. Što se tiče Villantea, za njega svakako vrijedi reći kako se nalazi na 14. mjestu poretka poluteške kategorije te kako je svoj posljednji nastup imao u siječnju na UFC 220 eventu. Tada je sudačkom odlukom bio bolji od Francimara Barrosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI