Saki prozvao Bispinga: Čitava Europa bi gledala taj meč!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 10:18h Autor:

Gokhan Saki

Gohkan Saki nema ništa protiv meča protiv bivšeg UFC prvaka u srednjoj kategoriji Michaela Bispinga. Dapače, sam se nudi jer vjeruje da bi se radilo o dvoboju kick boksing i MMA legendi koji bi izazvao ogroman interes.

Sve je započelo prije dva dana kada se Britanac na svom Twitteru zapitao:

“Pitao sam UFC, oni su pitali mene. Iskreno, koji protivnik ima smisla? Ozbiljno pitam? Je li to netko mlad? Ili neka stara legenda? Nemam stvarno pojma…”

Bisping se referirao na posljednjeg protivnika u svojoj karijeri jer se već neko vrijeme zna da planira odraditi još samo jedan dvoboj u Octagonu i onda se oprostiti od aktivnog sporta. Već neko vrijeme se u medijima raspravlja o toj temi, ali za sada još uvijek nema nikakvih naznaka da je protivnik i odlučen.

Na njegovo pitanje nadovezao se Saki ponudivši se kao suparnik u tom velikom dvoboju. Do sada su se kao potencijalni protivnici spominjali imena Nicka Diaza, Lyota Machide pa čak i Luke Rockholda ili Vitora Belforta.

“MMA Legenda protiv Kick boksing legende. Michael Bisping, znam ih obojicu…”

“Čitava Europa bi gledala taj meč koji se ne treba niti reklamirati. Uštedjeli bi UFC-u u Europi novac. Završi karijeru s bumom”, zaključio je Turčin svoje odgovore na Bispingov tvit.

U ovom trenutku Saki već ima dogovoren jedan meč. Radi se o dvoboju protiv Khalila Roundtreeja, koji se trebao dogoditi u prosincu, no otkazan je radi ozljede Sakija. Sada je UFC odlučio prebaciti ovaj meč poluteške kategorije na UFC-u 226 u srpnju. Istu onu priredbu na kojoj će se boriti Stipe Miočić i Daniel Cormier.

Bisping nije odgovorio kick boksing legendi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI