Saki: Ovo je bilo samo 50 posto, sljedeće godine u ovo doba ću biti UFC prvak (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2017 10:59h Autor:

Gokhan Saki

Svjetska kick boxing super zvijezda Gokhan Saki je imao debi iz snova u UFC-ovom Octagonu proteklog vikenda u tokijskoj Saitama Super Areni. Ili je bolje reći – gotovo da se radilo o debiju iz snova. Da Turčin u jednom trenutku nije ostao bez goriva, a da to gotovo da nije iskoristio njegov protivnik Henrique da Silva, sve bi bilo savršeno. Ovako je Saki ostavio prostora za napredak uoči ispita koji slijede jer “The Rebbel” tvrdi – “u ovo doba iduće godine, bit ću UFC prvak!”

“Posljednji meč u Gloryju sam odradio 2014. protiv Tyronea Sponga, a nakon toga sam imao samo jednu borbu. Zbrojeno, u tri godine sam se borio samo jednom. A to je bio kick boxing, runde od tri minute za što sam bio spreman. Sada se radilo o rundama od pet minuta. Kao što sam rekao, tek sam se ove godine kondicijski počeo spremati za MMA meč, a to se ne može izgraditi za nekoliko mjeseci”, iskren je Saki u razgovoru za popularnu emisiju “The MMA Hour” u kojoj je gostovao u ponedjeljak.

Saki upravo umoru pripisuje probleme u kojima se našao, no koje je uspio riješiti protiv Brazilca Silve.

“Ovako vidim ovaj meč. Prve tri minute sam bio dobar, a onda sam postao malo umoran, a tu je na vidjelo isplivao i ‘ring rust’. Prvi put kada sam ga pogodio i kada je pao, ustao se, a ja sam samo udarao bombe. U normalnom slučaju, u kick boxingu, kada sam bio u najboljoj formi, bacao bih kombinacije. Ovaj put sam bacao samo bombe”, nezadovoljan je Turčin koji je obećao da ćemo već u idućem UFC nastupu vidjeti 50 posto boljeg udarača.

“Sada sam već počeo s treningom, ovo je bio tek moj prvi pravi meč u MMA-ju. Ovo je 50 posto. Ovo je samo početak. Jako sam sretan jer sam ponovno na velikoj sceni. Spreman sam demonstrirati jako puno drugih stvari”, objašnjava “Turski Tyson”.

“Nakon što je pao prvi put, počeo sam bacati mnogo lijevih krošea i desnih krošea. Znao je što mu se sprema. To je jako teška situacija za mog protivnika. Znao je da od tuda stiže nokaut. Imao sam snagu i ona je bila na 100 posto, ali nisam imao kombinacije koje su ključne kada pokušavaš završiti protivnika.”

“U ovo doba sljedeće godine ću biti prvak. Želim se što prije ponovno boriti u UFC-u, želim u Octagon ponovno do kraja 2017. A u ovo doba iduće godine ću se boriti za naslov. Vidjet ćete”, zaključuje “The Rebbel”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI