Sage Northcutt odradio jedan od najimpresivnijih UFC debija u povijesti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2015 11:19h Autor:

Sage Northcutt

Ako možemo suditi po ovih 57 sekundi, koliko smo u kavezu imali priliku vidjeti Sagea Northcutta, 19-godišnji karatist je u potpunosti opravdao hype koji se stvario oko njegovog dolaska u UFC. 

19 godina i sedam mjeseci starosti jučer je bilo Sageu Northcuttu kad je debitirao u UFC-u, kao treći najmlađi debitant u povijesti organizacije. Momak kojeg je Dana white pronašao u Legacy FC organizaciji te to prikazao u svom novom reality showu, je iskusnog i kvalitetnog Francisca Trevina završio unutar prve minute borbe.

Tako je Northcutt dodao još jedan zanimljiv podatak svom životopisu. Ovih 57 sekundi je četvrta najbrža pobjeda jednog UFC debitanta u povijesti. Trevina je prvo uspio prizemljiti, nakon što je blokirao kick, nakon toga mu je udiljelio seriju udaraca u kličnu, bacio ga na pod te tamo dovršio laktovima i to sve u jednom nevjerojatnom, gotovo nezamislivom tempu.

Ovaj momak, koji je već s 10 godina našao svoje mjesto na naslovnici najvećeg svjetskog karate časopisa je potvrdio da je hype koji se stvorio oko njega opravdan. Sad preostaje vidjeti što dalje slijedi za njega, no ovo je bilo više nego impresivno. U videu možete pogledati kako je završio Trevina te što je izjavio nakon borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI