Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sage Northcutt odlazi na probu u tim Georgesa St-Pierrea i Rorya MacDonalda | Fight Site

Sage Northcutt odlazi na probu u tim Georgesa St-Pierrea i Rorya MacDonalda

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2015 20:10h Autor:

Sage Northcutt

Sage Northcutt mogao bi dobiti priliku trenirati u dvorani koja je stvorila šampiona od njegovog uzora, Georgesa St-Pierrea. No, prije nego postane punopravni član Tristar Gyma, odlazi tamo na jednotjednu probu.

Do sada je Northcuttov glavni trener bio njegov otac, ali 19-godišnjak smatra kako je došlo vrijeme sve to odvesti na višu razinu. Tako će se uskoro uputiti u Montreal, gdje bi trebao provesti tjedan dana u Tristar dvorani, trener Firasa Zahabija. Najpoznatiji članovi tog tima su sigurno Georgesa St-Pierre i Rory MacDonald, no i još neki UFC borci, kao John Makdessi, Nordine Taleb, Kajan Johnson i mnogi drugi. 

Kako je Zahabi naveo, Northcutt bi tamo trebao provesti vrijeme u treningu, ali i u pokušaju uklapanja u tim. Nakon toga bi Zahabi, zajedno sa vodstvom dvorane, trebao donijeti odluku o ostanu borca. Najvažnija stavka bi im trebalo biti njegovo ponašanje te ono što može ponuditi tima, ali čini se kako s time ne bi trebali biti problema.

Northcuttu će se pridružiti i Tarec Saffiedine, bivši Strikeforceov prvak, kojem su ozljede usporili UFC karijeru. Belgijanac je tako nastupio dva puta u 2014. godine, upisavši pobjedu i poraz, a ove godine je ostao bez borbe. I njemu bi novi način treninga trebao pomoći u karijeri, a uvjeti koje mora ispuniti isti su kao kod Northcutta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI