Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Saffiedine spreman za borbu u rujnu, želi MacDonalda | Fight Site

Saffiedine spreman za borbu u rujnu, želi MacDonalda

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2014 18:03h Autor:

Tarec Saffiedine

Tarec Saffiedine se oporavio od ozljeda i spreman je za ulazak u kavez. Oko izbora protivnika nema dvojbi, želi da mu se sa suprotne strane nađe Rory MacDonald, a zašto je to tako, objasnio je on sam.

"Gledao sam borbu Rorya i Woodleya i tijekom nje sam doživio čudan osjećaj, sav sam se naježio. Gledao sam kako se Rory kreće, kako udara, kako otvara pozicije za rušenja, rad nogu i što god da je radio, imao sam samo jednu stvar na svom umu – Ja mogu pobijediti tog borca!", rekao je belgijski velteraš i posljednji Strikeforce prvak u toj kategoriji.

Saffiedine je borac koji voli stajati na nogama, a MacDonald isto nema ništa protiv takvog načina borbe. No, vjeruje kako ništa ne dolazi bez dobrih priprema: "Uz pravi kamp i pravi odnos prema treningu, sigurno ga mogu dobiti. On je blizu napada na titulu, kako da mi je to dodatni motiv da želim borbu s njim. Mislim da bi smo pružili fenomenalnu borbu i bez sumnje sam uvjeren kako bi moj stil nadvladao njegov."

Saffiedine je nastupio na prvom ovogodišnjem eventu u Singapuru. Njegova borba protiv Lima je jedna od najboljih borbi ove godine, no nakon nje nije nastupio, zbog ozljede. Sad je spreman, a ima i ideju kad bi htio nastupiti: "Želio bih se boriti u rujnu. To bi mi dalo još dovoljno vremena da se dovedem u zadovoljavajuće stanje, prije nego krenem s kampom. Ne želim samo tako odjednom krenuti u kamp, jer nisam spreman. Moram se dovesti u pravu spremu, a kamp bi mi onda trajao šest ili sedam tjedana. Iz tog razloga se nadam da će to biti rujan."

Dana White je izjavio kako su posljednja dva protivnika Rorya MacDonalda imali loš dan, no Tarec je to objasnio drugačije: "Mislim kako su mu protivnici ulazili u meč s previše respekta. Kad se Lawler borio s njim, tada respekta nije bilo, išao je svom snagom u njega, borio se agresivno. Ne smiješ imati previše respekta, jer ti škodi, a i moraš imati dobar korak unaprijed. Ako mu dozvoliš da se dobro osječa u stand up borbi, onda ćeš proči kao Ellenberger ili Woodley."

28-godišnji Saffiedine do sad u karijeri ima skor 15-3, a trenutno je u nizu od pet pobjeda, koje su sve bile sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI