Saffiedine – Lim: Podsjetite se možda i najbolje borbe 2014. godine (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.09.2014 20:15h Autor:

screenshot

Tarec Saffiedine se u subotu sastaje protiv Rorya McDonalda, no ovim ćemo se putem podsjetiti njegovog prošlog nastupa. Bio je to prvi ovogodišnji event, a Belgijanac se u Singapuru sastao s Hyun Gyu Limom u borbi koja je bila možda i najbolje borba 2014. godine do sada.

UFC je 4. siječnja posjetio Singapur, a event koji su predvodili Tarec Saffiedine i Hyun Gyu Lim zvao se UFC Fight Night 34. Na kraju je ova glavna borba bila fantastična, štoviše nepravedno je zapostavljena kad se spominju najbolje borbe ove godine.

Bilo je to 25 minuta neprestane akcije, gdje je Lim posljednje dvije runde jedva hodao, od štete koju su mu napravili ubojiti Belgijančevi low kickovi, no nije se predavao, nastavio je na borbu, a na oduševljenje publike, nije bio daleko niti od velikog iznenađenja, pobjede i preokreta.

Na kraju su suci, zasluženo, pobjedu dali Saffiedine, no borba je bila uistinu fantastična. Svaka čast velikim duelima Lawlera i Hendricksa, Weidmana i Machide ili npr. Shoguna i Hendersona, ova borba ima sve temelje da može biti proglašena najboljom borbom godine, no naravno, zbog manje važnosti to ipak neće.

Ipak, to vas nikako ne sprječava da još jednom pogledate ovih pet rundi agresije, preokreta i velike srčanosti ova dva borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI