Sada je i službeno: UFC potvrdio strašan teškaški “main event” u Adelaideu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2018 10:12h Autor:

Junior Dos Santos i Tai Tuivasa

U četvrtak je i službeno najavljen meč koji su mediji već ranije otkrili i o njemu pisali, onaj između bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji Juniora dos Santosa i velike teškaške nade iz Australije Tai Tuivase. Prvi je informaciju ekskluzivno otkrio brazilski Combate.

Ovaj okršaj će ujedno poslužiti i kao glavna borba priredbe UFC Fight Night eventa u australskom Adelaideu, koji je na rasporedu 1. prosinca.

Ovo će biti druga borba za JDS-a nakon povratka sa suspenzije. Podsjećamo kako je Brazilac pao na doping testu, no kasnije se ispostavilo kako se radilo o kontaminiranim suplementima pa je dobio dopuštenje za povratak u Octagon u travnju. U prvom povratničkom nastupu je svladao jednoglasnom odlukom sudaca debitanta Blagoya Ivanova. S 19-5 ukupno u karijeri, 34-godišnji “Cigano” je odlučan u naumu da se još jednom dočepa samog trona teške kategorije.

Tuivasa je, s druge strane, i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri sa čistih 8-0. U dosadašnja tri nastupa je tri puta slavio. Najprije protiv Coultera i Askera, a posljednje protiv još jednog bivšeg prvaka Andreia Arlovskog. Bilo je to na UFC-u 225 u lipnju.

UFC Fight Night 142 će se održati u Adelaide Entertainbemt Centru u Adelaideu 1. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI