Ryan Bader želi pobjednika meča Johnson vs. Cormier

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2015 21:00h Autor:

Ryan Bader

Jon Jones je na UFC-u 187 trebao braniti svoj pojas prvaka protiv Anthonyja Johnsona, ali mu je UFC oduzeo pojas zbog izazivanja prometne nesreće te je upario Johnsona i Daniela Cormiera u borbi za novog prvaka poluteške divizije. No, nije samo Jones izgubio izazivanjem te nesreće. Zakinutim se osjeća i Ryan Bader koji se trebao boriti s Danielom u glavnom meču UFC-a Fight Night 68. Bader sad želi napad na pojas prvaka.

Bader je promjenom protivnika ostao bez angažmana na FN 68 te nastavlja s trening kampom očekujući priliku za napasti pojas.

"Cijeli prošli tjedan sam proveo trenirajući.", rekao je Bader na MMA Houru. "Nastavljam raditi ono što sam i radio do sad. Usred priprema sam. Trebao sam se boriti s Danielom Cormierom, a sad nemam pojma što će biti. Cijeli prošli tjedan treniram neznajući protiv kakvog protivnika i s kim ću se boriti. Borimo li se samo za novac i nastavljamo dalje ili želimo biti tamo gdje je "DC" sad? Zbog tog želim sljedeći napad na titulu."

Bader, koji je trenutno na nizu od četiri pobjede, je pokušao upasti u meč za pojas prvaka protiv Johnsona.

"Menadžer i ja smo zvali Danu Whitea kako bih se borio u tom meču jer sam definitivno to htio. U nedjelju ujutro sam čuo glasine o Jonesovoj nesreći i prvo što mi je palo na um jest da bih trebao uskočiti u taj meč s Anthonyjem."

Cormier, koji je u meču za titulu izgubio od Jones u siječnju, je dobio još jednu priliku za osvojiti pojas poluteške kategorije. Postoje neke glasine o revanšu između Ryana i Glovera Teixeire. Brazilac je također ostao bez protivnika jer se Alexander Gustafsson ozlijedio te je i on uklonjen iz glavne borbe eventa na kojem je trebao nastupiti.

"Natječem se u ovom sportu kako bih osvojio pojas.", izjavio je pobjednik osme TUF sezone. "Ako mogu otići kod Dane i Joea Silve i reći: 'Hej, želim pobjednika iz meča Johnson vs. Cormier.', onda ću se boriti s pobjednikom tog meča. To je najbolji mogući scenarij. Kroz nekoliko dana ćemo vidjeti što će se dogoditi i je li ponuda o meču s Gloverom aktualna."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI