Russell Doane uskočio u borbu protiv Bektića

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2016 18:10h Autor:

Russell Doane

Mirsad Bektić dobio je i trećeg protivnika za borbu na UFC 204 ovog vikenda. Bit će to Russell Doane, UFC borac s Havaja.

Doane (14-6, 2-3 u UFC-u) je ovaj vikend bio u Portlandu, u kutu svog timskog kolege Louisa Smolke, a već je sad na putu u Manchester, gdje je prihvatio borbu protiv Mirsad Bektića (10-0, 3-0 u UFC-u). Vrlo je to hrabar potez havajskog borca, pošto se on trenutno nalazi unutar niza od tri poraza te bi mu za ostanak u UFC-u vjerojatno više odgovarala borba protiv slabijeg protivnika, uz pune pripreme.

No, Doane je pristao uskočiti umjesto Jeremya Kennedya, koji se ozlijedio isti dan kad je prihvatio borbu. Prije njega, planirani protivnik Bektića bio je Arnold Allen, najtalentiraniji britanski borac, no i on se ozlijedio te bio prisiljen otkazati. Inače, ovo je Bektiću već treća UFC borba u nizu gdje se mora boriti protiv zamjenskog protivnika te je i to, uz njegove probleme s ozljedama, razlog malo sporijeg uspona unutar UFC-ove perolake kategorije.

Bektić bi trebao ostati na glavnom programu eventa kojeg predvode Michael Bisping i Dan Henderson, odnosno trebao bi otvoriti PPV dio eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI