Ruslan Magomedov i Shawn Jordan dogovoreni za UFC 192

UFC 30.07.2015 20:47h Autor:

Ruslan Magomedov

Teškaši Shawn Jordan i Ruslan Magomedov sastat će se na UFC 192 eventu u Houstonu, 3. listopada, na programu kojeg predvode Daniel Cormier i Alexander Gustafsson.

Bit će to sigurno zanimljiv meč jednog od najubojitijih i vjerojatno najtalentiranijeg teškaša na trenutnom UFC rosteru. Pobjednik ove borbe sigurno će moći nakon nje gledati i prema samom vrhu, odnosno opcijama koje će im se pojaviti za put prema tamo.

Jordan je borac koji je u organizaciji od 2012. godine, kad je pristigao iz Strikeforcea, a ostvario je šest pobjeda i tri poraza u trenutnoj organizaciji. Posljednje tri borbe je redom nokautirao Jack Maya, Jarreda Cannoniera i Derricka Lewisa te je došao u žižu zbivanja, jer rijetko koji teškaš uspije spojiti tri pobjede u UFC-u. S četvrtom bi imao pravo razmišljati i o punom većim stvarima. Svih šest UFC pobjeda ostvario je nokautom.

S druge će mu strane stajati ne toliko ubojit, ali nevjerojatno talentirani Ruslan Magomedov. On je u UFC-u ostvario dvije pobjede, obje sudačkom odlukom, a skor u karijeri mu je 13-1, uz poraz od Konstantina Gluhova. Iako nije toliko ubojit, odnosno samo šest pobjeda ostvario je prekidom, Magomedov je borac čiji stil rijetko kome odgovara. Za jednog teškaša pomalo i neatraktivan, no izuzetno pokretljiv, a otkad je kod Grega Jacksona u timu, svoju taktiku je dodatno poboljšao. Najavio je napad na UFC-ov pojas, a trenutno ima sve predispozicije za to. Ukoliko ga iskoristi na pravi način, jedina bi mu prepreka mogla biti ta spomenuta neatraktivnost u kavezu.

Ovo će treća potvrđena borba za UFC 192. Osim naslovne, znamo i da će se na istom programu boriti Rashad Evans protiv Ryana Badera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI