“Rumble” otvorio dušu: Otkrio s čim se bavi i zašto je pobjegao iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2017 10:22h Autor:

Anthony Johnson

Do prije nekoliko dana Anthony Johnson je bio jedan od najboljih boraca svijeta. Svakako jedan od najstrašnijih i najopasnijih za svoje protivnike. No, nakon poraza od Daniela Cormiera Amerikanac je šokirao svijet oprostivši se od aktivnog sporta.

Njegova tajanstvenost je potaknula špekulacije u javnosti, a mnogi su pretpostavili da će se okušati u američkom nogometu radi iznimnih atletskih sposobnosti koje posjeduje.

Ipak, čini se kako je ta pretpostavka bila jako daleko od istine i realnosti. Johnson će prema svemu sudeći uzgajati niti više niti manje nego – cannabis. Medicinski cannabis.

“Otvaramo jedno postrojenje, znaš na što mislim. Za medicinske svrhe. Nešto se dobro sprema. Već smo veliki. Samo čekamo neki zakon da još prođe i čim prođe, mi smo na konju. Odigrali smo dobro neke karte, sve radimo kako treba kako ne bi bilo nikakvih problema”, otrkio je Johnson gostujući u emisiji “Heated Conversations”.

Upitan zašto je odlučio tako naprasno reći zbogom MMA sportu, Johnson odgovara:

“Zbog zdravlja. Čitavo vrijeme čujem o oštećenjima mozga i ostalim trajnim ozljedama boraca. Ozljedama glave. Igranjem američkog nogometa i ovakvim stvarima si oštećuješ zdravlje. I drugi problemi se mogu javiti jer mi u MMA-ju konstantno prebijamo jedni druge. Ja volim sebe, razumijete me? Mnogi ne razimišljaju o ovim stvarima”, poručio je 33-godišnji borac.

“Ako svi ti dečki to žele raditi svom tijelu, to je njihov život, to je njihovo tijelo, to je njihova budućnost. Ja sam ipak predodređen baviti se nečim većim od toga. Jednostavno više nisam mogao. Nije lako. Moraš zaraditi novac i izvući se bez posljedica. Zato je McGregor tu najbolji. On ubija taj posao”, dodao je i zaključio:

“Ne, neću se vratiti. To nisam ja. Kada nešto kažem, to i mislim. Gotov sam. Više me taj život ne zanima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI