“Rumble” kod kladioničara favorit nad Cormierom iako ga je prvak već porazio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.04.2017 11:48h Autor:

Daniel Cormier & Anthony Johnson

Čini se da su kladioničarima nokauti Anthonyja Johnsona impresivniji od čitavog rezimea UFC-ovog prvaka poluteške kategorije, Daniela Cormiera.

Uoči njihovog revanša na UFC 210 priredbi ovog vikenda Johnson je u većini kladionica lagani favorit s prosječnim koeficijentom 1.8, dok je na prvaka koeficijent 2.0.

Ovo je pomalo iznenađujuće budući da je Cormier postao prvak na UFC-u 187 prije dvije godine porazivši upravo Johnsona. Ne samo da ga je izdominirao i završio gušenjem u trećoj rundi već je, za razliku od ostalih boraca u poluteškoj, u prvoj rundi također preživio Johnsonov najbolji udarac. Osim toga, Cormier je u čitavoj karijeri poražen tek od Jon Jonesa, možda i najtalentiranijeg borca ikada, i to sudačkom odlukom.

No s druge strane, Johnson od prelaska u polutešku kategorije ne prestaje oduševljavati. Poraz od Cormiera bio mu je jedini još od 2012. kada se u velteru borio s Vitorom Belfortom, a u UFC-u je kao poluteškaš sve osim jedne pobjede ostvario nokautom zaradivši i pet bonusa. Posljednje dvije borbe “Rumble” je završio za manje od dvije minute.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI