Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rumble Johnson ponovno u dvorani! Priprema Oezdemira za borbu protiv Manuwe | Fight Site

Rumble Johnson ponovno u dvorani! Priprema Oezdemira za borbu protiv Manuwe

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2017 13:17h Autor:

Anthony Johnson i Volkan Oezdemir

Iako je vrlo kratko član UFC-a, Volkan Oezdemir već je došao na samo jednu borbu od napada na titulu do 93 kilograma. To će probati postići protiv Jimija Manuwe, a instrukcije kako ga savladati će mu dati onaj koji ga je nokautirao, Anthony “Rumble” Johnson.

Oezdemir je pozivanjem Rumblea u svoj kamp napravio pravi potez, budući da Manuwa još vjerojatno sanja kakvom ga je lakoćom američki udarač prebio i savladao nokautom. Budući da i Volkan izuzetno snažno udara, nema nikakve sumnje kako bi mu tehnike, koje će mu Johnson prezentirati, mogle pomoći da i on uspije ono što namjerava.

Zanimljivo, ukoliko se Johnson na kraju nađe i u Volkanovom kutu, u kutevima bi se mogla nalaziti oba borca koja su Manuwu nokautirala, budući da je Alexander Gustafsson postao Jimijev trening partner kratko nakon njihove međusobne borbe.

Borba Manuwa i Oezdemir održava se na UFC 214 eventu, 29. srpnja. Taj event predvode Jon Jones i Daniel Cormier, a gotovo je sigurno kako će se pobjednici tih borci susresti međusobno u idućem okršaju za prvaka UFC-ove poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI