"Rumble" Johnson: Nema veze što mi sljedeći protivnik nije Top 10 borac

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2015 16:08h Autor:

Anthony "Rumble" Johnson

Anthony "Rumble" Johnson vraća se u oktogon nakon razočaravjućeg poraza protiv Daniela Cormiera na UFC 187 gdje je bio u prilici osvojiti titulu u kategoriji do 93 kilograma. Anthony se nada novoj pobjedi nokautom koja bi ga približila ponovnoj borbi za naslov.

Normalno bi bilo da borac koji je prvi na rang ljestvici iza prvaka dobije borbu sa nekim tko se nalazi u prvih pet boraca, ali to ovdje nije slučaj. Johnson će se na UFC-u 191 sučeliti sa borcem koji se nalazi na dvanaestom mjestu ljestvice UFC-ovih izazivača u poluteškoj kategoriji, Janom Blachowiczem. Unatoč tome što je Poljak bivši KSW prvak do 93 kilograma, u oktogonu mu je skor stao na skromnih 1-1, s time da nema pobjedu protiv Top 10 borca.

Makar se ovo čini kao laka borba za "Rumblea", on neće bivšeg KSW prvaka shvatiti olako. Johnson se ne tako davno našao u slićnoj situaciji kada je dobio priliku boriti se protiv  Phila Davisa, Anthony je u tom trenu bio rangiran kao četrnaesti borac svijeta. Stoga, Amerikanac želi pružiti priliku Poljaku da i on zasja.

Povodom ovoga, Anthony Johnson se obratio svojim navijačima putem "Twittera".

"Svi su zaboravili da sam ja bio rangiran kao 14. kada sam dobio priliku boriti se sa Philom Davisom. Borim se sa Janom jer i on zaslužuje šansu kakvu sam ja jednom dobio."

UFC 191 pratite uživo na Fight Channel PPV-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI