Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Rumble” Johnson: Jones se duri zato što nije bitan i to je njegov problem | Fight Site

“Rumble” Johnson: Jones se duri zato što nije bitan i to je njegov problem

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2016 12:41h Autor:

Anthony Johnson/Facebook

Jon Jones je prošloga tjedna na Twitteru opalio po cijeloj poluteškoj kategoriji tvrdeći da je “relevantniji od bilo koga” iako trenutno nije aktivan. Obratio se i prvom izazivaču Anthonyju Johnsonu kojem je dao do znanja da mu se ne sviđa što javno priča o njegovim problemima izvan kaveza.

Bivši prvak Jones je trenutno pod privremenom suspenzijom zato što je pao na doping testu uoči UFC-a 200 u srpnju gdje se trebao s prvakom Danielom Cormierom boriti za pojas koji nikada nije izgubio u borbi. No budući da je u problemima Cormier i Johnson će se već drugi put boriti za “njegov” pojas.

U intervjuu za Ultimatem MMA Johnson tvrdi da se Jones jednostavno duri zato što trenutno nije relevantan za sport, u fokusu MMA zajednice.

“Kad Jones riješi svoju situaciju tek ću onda razmišljati o njemu. Mislim da se Jones duri zato što smo Cormier i ja govorili kako je on trenutno nebitan i uopće se o njemu ne treba ni pričati. Ali to je samo činjenica jer on trenutno nije u igri.

Kad sam prolazio kroz vlastite probleme također nisam bio bitan, i ja to mogu priznati jer nisam bio dio slike. On je rekao neke stavri na Twitteru ili tako negdje. Ne znam što je rekao jer nisam obraćao pozornost, nije mi bilo bitno. Ali ako se on osjeća kao da ne dobiva poštovanje to je njegov problem. Ja mu nisam pokazao nepoštovanje, nitko nije ništa rekao, jer on je nebitan. Kad se vrati će opet postati bitan, ali do tada, jednostabno je činjenica da je nebitan. Može biti ljut zbog toga ako želi, ali sam se stavio u tu situaciju.”

Cormier i Johnson će se obračunati u glavnoj borbi UFC-206, 10. prosinca u Torontu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI