Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rumble Johnson izjasnio se nevinim po pitanju obiteljskog nasilja: “Ako te on udari, tvoji unuci to osjete” | Fight Site

Rumble Johnson izjasnio se nevinim po pitanju obiteljskog nasilja: “Ako te on udari, tvoji unuci to osjete”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 10:45h Autor:

Anthony Johnson

Anthony “Rumble” Johnson izjasnio se nevinim po pitanju posljednje optužnice za obiteljsko nasilje. Posebno zanimljiv je komentar cijele situacije od strane njegovog odvjetnika, koji je cijeli slučaj nazvao farsom.

Podsjećamo, Johnson je navodno fizički napao svoju djevojku tijekom žestoke verbalne rasprave. Iako na njenom tijelu nije bilo nikakvih znakova fizičkog nasilja, ona je podnijela tužbu. Izjavila je kako ju usred rasprave podignuo s poda i prenio u drugu prostoriju. Dodalo je “da se bojala za svoju sigurnost radi njegove veličine i iskustva u borilačkom sportu”. On je priznao da je to napravio, ali samo iz razloga da ju makne iz prostorije i da se prestanu svađati.

Johnson se na sudu izjasnio nevinim, a zanimljiv pogled na cijelu situaciju dao je njegov odvjetnik.

“Kad te Anthony Johnson udari, tvoji unuci će to osjetiti. Sve što je on pokušao je prekinuti verbalnu raspravu. Lagano ju je podigao, prenio i spustio u drugoj prostoriji. On se samo nije htio svađati, a takve stvari se u američkim domovima događaju svaki dan. Ovo je bilo obiteljsko neslaganje, a ne obiteljsko nasilje”, objasnio je.

Johnson se iz MMA-a povukao 2017. godine, nakon poraza u drugoj borbi za titulu protiv Daniela Cormiera. Jedan od najvećih udarača u povijesti tog sporta je nekoliko puta izjavio kako bi se bio spreman vratiti, ali jedino za borbu protiv Jona Jonesa u teškoj kategoriji. Nakon napuštanja sporta, posvetio se poslu s medicinskom marihuanom, za kojeg je više puta otkrio kako mu jako dobro ide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI