“Rumble” izazvao prvaka za UFC 205, Cormier odgovorio: Slomit ću te ponovno, ali na UFC-u 207

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2016 09:32h Autor:

Anthony Johnson i Daniel Cormier

Prvorangirani poluteškaš Anthony “Rumble” Johnson ne želi više čekati novu borbu za naslov pa je prvaku Danielu Cormieru poslao poruku u kojoj ga izaziva da se ponovno obračunaju u studenom kao “headlineri” UFC-a 205 u New Yorku.

“‘DC’ želim se boriti s tobom 12. studenog u New Yorku. Imamo sedam i pol tjedana da se pripremimo i priuštimo fanovima u New Yorku i svijetu borbu za sjećanje. Vrijeme je za našu bitku! Kada je Jon Jones upao u nevolje i bio uklonjen iz moje borbe za naslov prihvatio sam tebe za protivnika tri tjedna prije meča unatoč drastičnoj promjeni u stilu borbe. Bio siu bolji čovjek te večeri i uzeo pojas. Nisam tražio ekspresni revanš, iako sam imao pravo na to. Stao sam na kraj reda i ponovno se izborio za prvo mjesto. Predvoditi priredbu u Madison Square Gardenu je životna prilika. Napravimo to! Odluka je na tebi Daniele.

Dosta s ovom igrom čekanja koju ti, ili UFC, igrate!”

Cormier je brzo reagirao putem Twittera i prihvatio izazov, ali je predložio kasniji datum na UFC-u 207 u Las Vegasu.

“Zaslužuješ priliku. Ne čekam ja! Oprosti frende, ali New York se neće dogoditi. No možeš ponovno dobiti svoje 30. prosinca.”

“Pustit ću te da uživaš u Božiću prije nego što ponovno slomim tebe i tvoju volju.”

Johnson se 2015. na UFC-u 187 trebao za pojas obračunati s Jonom Jonesom, no nakon što je prvak bio uhićen i otkazao borbu, Cormier je zauzeo njegovo i pobijedio “Rumblea” za upražnjenu titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI