“Rumble” izazvao Badera: Nemoj se skrivati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2015 15:50h Autor:

Anthony Johnson

Nakon što je Daniel Cormier obranio svoju poluteškašku titulu na UFC 192, bivši vlasnik pojasa Jon Jones je najavio povratak u kavez. Jones će tako automatski dobiti priliku da izazove Cormiera budući da je bio suspendiran i pojas nije izgubio u borbi.

U istoj večeri, Ryan Bader je porazio Rashada Evansa i tako upisao petu uzastopnu pobjedu. Menađer Anthonya Johnsona odmah je izjavio kako je njegov klijent zainteresiran za borbu s Baderom, no Bader se ponadao kako bi mogao dobiti priliku za meč s Cormierom prije Jonesa. Bader gotovo sigurno neće dobiti priliku prije Jonesa i Johnson ga je zato jučer izazvao putem Facebooka na borbu koja bi odlučila tko će biti idući izazivač poluteške kategorije.

Johnson je predbacio Baderu to što se, unatoč nanizanim pobjedama, nije borio s niti jednim top 3 borcem u diviziji i stoga ne može biti idući izazivač.

"Imaj malo ponosa, nemoj bježati i skrivati se. Idemo se boriti i vidjeti tko je pravi izazivač. Želim se boriti s tobom Ryane Badere! Poštujem tebe i tvoje sposobnosti, ali idemo se boriti i vidjeti tko je broj jedan. Jesi li dostojan izazova? Ja ću vas čekati, gospodine…", stoji na Johnsonovom Facebook profilu.

 

Just read that Ryan Bader said he's the number one contender. Well, imo, he isn't by any means. How can a true athlete…

Posted by Anthony "Rumble" Johnson on Wednesday, October 14, 2015

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI