Rugala se sova sjenici – Big Foot Overeema nazvao produktom laboratorija

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2012 09:04h Autor:

Fedor i Silva

Svi mogu pobijediti sve dok se s njima ne nađu u kavezu ili ringu. Takav je barem dojam s obzirom na to kakve sve izjave u posljednje vrijeme možemo čuti kada su u pitanju UFC-ovi borci.

Posljednji u nizu koji je odaslao prijeteću poruku sumnjive vjerodostojnosti je Brazilac Antonio "Big Foot" Silva. Očito ohrabren dobrim nastupom protiv Travisa Brownea, Silva je odlučio prozvati Alistaira Overeema, a pritom ga je nazvao i "produktom laboratorija" aludirajući pritom na njegovu snažnu muskulaturu i uporabu nedozvoljenih sredstava.

"Ako Overeem ne želi čekati priliku za naslov kada mu istekne suspenzija, ja sam više nego sretan zaželjeti mu dobrodošlicu natrag", izjavio je za MMAJunkie gorostasni Brazilac.

"Poštujem ga kao sportaša. Naposlijetku, on je bio prvak K-1, Dream i Strikeforce promocija. No, trenutačno me ne brinu njegovi pojasevi", dodaje UFC-ov borac.

Na kraju je "zapaprio" izjavom o njegovim umjetnim mišićima.

"Overeem je gadan i snažan protivnik, no znam da ga mogu pobijediti. Neovisno o tome što je nastao u laboratoriju. Mogu ga pobijediti", zaključuje Big Foot.

Spomenimo i podatak da je i Antonio "Big Foot" Silva pao na doping testu. 2008. mu je u tijelu pronađen anabolik Boldenone što ga je koštalo jednogodišnje suspenzije i novčane kazne. Brazilac se kasnije branio svojom bolešću koja iziskuje uporabu ovakvih sredstava. On, naime, boluje od akromegalije ili po hrvatski Gigantizma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI