Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rua i Nogueira spremaju novi spektakl! | Fight Site

Rua i Nogueira spremaju novi spektakl!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 11:28h Autor:

Rua vs. Nogueira

U sunaslovnoj borbi UFC-a 190 vidjet ćemo i jedan revanš u kojem će se naći Mauricio Rua i Antonio Rogerio Nogueira.

Nakon deset godina Mauricio Rua i Antonio Rogerio Nogueira ponovo će se naći na suprotnim stranama. U njihovom prvom dvoboju, koji je održan 2005. u organizaciji PRIDE-a, slavio je Rua jednoglasnom odlukom sudaca. Ta je borba proglašena borbom godine i ostaje pitanje što možemo očekivati u revanšu nakon deset godina.

"Očekujem tešku borbu jer imam teškog protivnika koji ima veliko srce. Očekujem novi rat baš kao onaj 2005. Moj protivnik voli udarati baš kao i ja pa je tučnjava neizbježna. Ovo je MMA, ali naše najjače oružje su udarci.", izjavio je Shogun Rua.

Slično razmišlja i Antonio Rogerio Nogueira.

"Tome se svi nadamo. Navijači vole borbe i očekuju da bude uzbudljivo. Naporno sam trenirao da pružim maksimum navijačima. U prvoj sam se borbi više fokusirao na boks, ali on je bolje radio u klinču. Prilično me iznenadio, bio je snažniji nego što sam očekivao. Moja obrana od rušenja je bitno napredovala. Radio sam dosta na hrvanju, jiu-jitsi i muay thaiju za ovu borbu. Pun sam samopouzdanja i vjerujem da bi ova borba ipak mogla biti drugačija nego prije deset godina. Snažniji sam i teži nego onda pa ću biti jači u klinču."

UFC 190 gledajte uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI