Roy Nelson o steroidima: Ništa se neće promijeniti i dalje će se varalice boriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2015 10:10h Autor:

Roy Nelson

UFC-ov teškaš Roy Nelson je u posljednjem intervjuu za FOX Sports progovorio i o zlouporabi nedozvoljenih sredstava koja je sve veći problem u njegovoj promociji. Čak niti nova stroža pravila testiranja, smatra "Big Country", neće pomoći prilikom otkrivanja onih koji varaju.

Prema Nelsonu, problem je u ogromnom broju iznimaka koje ne stavljaju sve borce u istu poziciju.

"Mislim da smo tamo gdje smo i bili. Gledajte, možete se drogirati kokainom i sve je OK. To je bio slučaj s Jonesom. Ili jednostavno možete biti iznimka, ako je vaš doktor rekao da je to u redu. Ako borac priznaje da nešto uzima, a za to ima dozvolu liječnika, testiranja ga ne mogu spriječiti da nastupi. I dalje će proći testove, sve će biti u redu", poručio je razočarani Nelson kojeg ovih dana čeka dvoboj s Joshom Barnettom.

I Barnett je u prošlosti imao problema s padovima na doping testu. Dapače, u dva je navrata bio pozitivan zbog zlouporabe steroida.

"Ja idem niz dlaku trenutačno, tako se ponašam. Droge i steroidi su loši. Tako oni kažu, tako mi kažu da kažem. Prije je bilo da je bolje da ne pričamo o tim stvarima, sada je drugačije. Bio sam u mečevima u kojima sam znao da je protivnik na nedopuštenim sredstvima, pa mi nije bilo bitno. Meni je bitno da fanovi shvaćaju što se događa", zaključio je Nelson.

Dvoboj "Big Countryja" i Josha Barnetta pogledajte ovog vikenda 27. rujna s početkom u 04:00 sata iza ponoći na Fight Channelu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI