Roy Nelson: Mnogi moji protivnici bili su na steroidima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2012 08:23h Autor:

Roy Nelson (Photo by Combatlifestyle.com)

Roy Nelson je siguran da se u karijeri borio protiv mnogih boraca koji koriste steroide. Upitan u razgovoru za MMAFighting kako može biti siguran, UFC-ov debeljko odgovara kako je nemoguće natjecati se na ovom nivou i za protivnike imati “čiste” borce.

“Jednostavno znaš. Ili ih direktno pitaš, možeš to napraviti tako… Ili jednostavno odeš okolnim putem preko njegovih trenera i sparing partnera. Svijet je malen i sve se zna. Radi se o svojevrsnom verbalnom ratu. Svojim saznanjem da uzimaju nešto pokušavaš ih natjerati da na meč dođu što čišći. No, to se ne događa. Ako se mogu nositi s njima, to samo znači da sam bolji sportaš”, izjavio je Nelson kojeg narednog vikenda u Las Vegasu čeka okršaj protiv Fabricija Werduma.

“Debeljko” se još jednom vratio na steroide.

“Testirali su me vjerojatno više nego bilo kojeg drugog borca. To je kao u nogometu, uvijek uzmu jednog borca za kojeg se zna da je čist i onda je teorija, ako prođe jedan, znači da su svi čisti. Tako cijeli program testiranja izgleda transparentan”, objasnio je Nelson kako funkcioniraju stvaru.

Na UFC-u 143 će imati veliku navijačku bazu za razliku od ne tako omiljenog Fabricija Werduma. Nelson smatra da ima više fanova čak i od Alistaira Overeema.

“Vjerujem da je tako. Mislim da sam jedan od boraca koji ima zaista veliku bazu vjernih fanova”, zaključuje Nelson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI