Roy Jones stiže u Las Vegas kako bi pregovarao o meču protiv Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2013 09:28h Autor:

Roy Jones jr.

Anderson Silva nedavno je potpisao s UFC-om ugovor na još čak deset mečeva, koji doduše ne mora odraditi do kraja, uvijek može otići u mirovinu, ali to ipak ne znači da je potpuno odustao od svoje želje da odradi jedan meč po pravilima profesionalnog boksa.

Ukoliko pratite malo detaljnije događanja oko Andersona, onda vam je vjerojatno već poznato da postoji samo jedan suparnik kojeg UFC-ov prvak srednje kategorije želi u ringu sa sobom. Radi se o Royju Jonesu junioru koji ovog vikenda također stiže u Las Vegas na UFC 162.

No, razlog dolaska nije samo kako bi uživao u odličnim MMA mečevima u MGM Grand Garden Areni, već će imati priliku i popričati s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom, a glavna tema će biti upravo mogućnost odrađivanja meča protiv Andersona.

"Ne mogu reći da me taj meč nešto previše zanima, ali poštujem Andersona, on nikad nije poražen u UFC-u i zbog toga sam pozvao Royja s kojim sam u prijateljskim odnosima. Rekao je da dolazi ovog vikenda u Las Vegasu i definitivno ćemo popričati i vidjeti što napraviti u ovoj situaciji. Zaista ne znam hoće li do tog meča doći, ali razgovarat ćemo o tome", rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI