Roy Jones prihvatio izazov Andersona Silve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2013 09:27h Autor:

Roy Jones jr.

Anderson Silva definitivno spada među nekoliko najboljih MMA boraca svih vremena, a to potvrđuje i njegova vladavina od otprilike 2.000 dana kao prvak UFC-a u srednjoj kategoriji.

No, čini se da bi se Brazilac prije konačnog kraja svoje karijere vrlo rado okušao i u profesionalnom boksu, a to je još jednom ponovio koncem svibnja kad je potvrdio da ga i dalje iznimno zanima boksački meč protiv Royja Jonesa juniora.

"Vjerujem da je svatko na svijetu fokusiran na neke svoje snove, na nešto što želi napraviti. Moja želja bila bi možda jednog dana nakon što završim karijeru u UFC-u odraditi boksački meč protiv Royja Jonesa", otkrio je Anderson tom prilikom u razgovoru za New York Post.

Otprilike tjedan dana kasnije stigao je napokon odgovor s druge strane – i to pozitivan!

Portal Cage Insider uspio je doći u kontakt s 44-godišnjim Jonesom. "I više nego sam zainteresiran za meč protiv Andersona, ali to bi se trebalo organizirati prilično brzo jer je moj kraj karijere vrlo blizu", rekao je Jones.

Prepreka takvom planu je i Andersonovo potpisivanje ugovora s UFC-om na novih čak deset mečeva prije nekoliko dana, tako da nažalost realizacija te borbe je u ovoj situaciji praktički nemoguća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI