Rousey: Sljedeći put ću izabrati malo dulje hlačice (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2012 09:54h Autor:

Ronda Rousey

“Sretna sam jer sam pobijedila. Ne sjećam se previše što se događalo u mojim borbama. Moram ih kasnije ponovno pregledati. Kao što sam rekla ranije, nisam bila zadovoljna odabirom hlačica za meč. Sjećam se da sam u jednom trenutku u borbi razmišljala da će mi spasti. To je otprilike sve negativno što se dogodilo”, izjavila je novopečena prvakinja Strikeforcea Ronda Rousey nakon što je još jednu svoju protivnicu prisilila na tapkanje polugom na ruku.

“Prisilila” je najbolja riječ pošto Miesha Tate nije željela priznati poraz pa je i ona završila kao i neke ranije – dislociranim laktom.

“Prvi armbar nisam uhvatila tako kvalitetno pa me i nije obeshrabrilo što je uspjela pobjeći iz zahvata”, dodaje Rousey kojoj je ovo bila prva borba u bantam kategoriji.

Na pitanje je li primila neki ozbiljniji udarac, Rousey odgovara:

“Ne, sasvim sam u redu. Ona je na kraju bila u poziciji gdje je morala ispružiti ruku ili bi borba bila prekinuta. Čekala sam taj trenutak, spremala se i kada mi je ‘dala’ ruku, iskoristila sam situaciju.”

Što je sljedeće za lijepu novu prvakinju?

“Mislim da bi bilo pošteno dati priliku Sarah Kaufmann, no odluka nije niti na meni, niti na njoj. Što god fanovi žele i što god čelnici Strikeforcea odluče, ja ću učiniti. Ostajem u MMA-ju i nigdje ne idem. Toga se ne morate brinuti.  Sada imam pojas i moram ga braniti. Ovo je moj posao.Mislim da sam večeras učinila nešto pozitivno za ženski MMA. “, zaključuje Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI