Rousey se naljutila zbog pitanja o divljem seksu prije meča

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2014 13:22h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey ne samo što je najbolja MMA borkinja u UFC-u koja vlada svojom kategorijom otkako je potpisala ugovor s tom najprestižnijom MMA organizacijom na svijetu, već je zahvaljujući svom atraktivnom izgledu i mnogima fanovima seks simbol.

Zahvaljujući tome neizbježna su pitanja o njezinom privatnom životu, a tu su i pitanja o seksualnim odnosima, pogotovo u razdoblju tijekom priprema za mečeve.

"Kod cura seks povisuje razinu testosterona, tako da ga pokušavam prakticirati što je moguće više prije borbe. Nije ipak da ću otići u krevet sa svakim, neću objaviti oglas ili nešto slično, ali ako imam nekoga s kime sam u vezi i ako se bliži borba…", rekla je Ronda još krajem 2012. godine, a jedan novinar s kojim je bila u kontaktu toga se prisjetio ovog tjedna, iako je tema razgovora bio njezin nastup na UFC-u 175.

"Gledao sam jedan tvoj intervju prije dosta vremena i rekla si da voliš divlji seks prije meča zbog povišenja razine testosterona. Hoćeš li poraditi na tome prije iduće borbe?", upitao ju je novinar, ali je ipak ostao bez odgovora.

"Ima li ovdje netko tko želi postaviti pitanje, a da nije šupak", reagirala je UFC-ova bantam prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI