Rousey prvi put u javnosti nakon UFC-a 207: “Ukrali su mi medalje, puške, kartice…” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 10:40h Autor:

Ronda Rousey

Bivša UFC prvakinja i nekoć najveća MMA zvijezda na planeti, Ronda Rousey, je odlučila prekinuti medijsku šutnju te se prvi put pojavila u javnosti nakon teškog poraza od Amande Nunes na UFC-u 207. “Rowdy” je gostovala u popularnoj američkoj emisiji “Live with Kelly and Ryan”.

U razgovoru je otkrila nekoliko zanimljivih detalja koji su se izdogađali u njezinom privatnom životu. Poput onog da su se ona i UFC-ov teškaš Travis Browne zaručili. Ali i da je nedavno doživjela provalu i pljačku svog doma. Da su opljačkani shvatili su prije puta na Novi Zeland, mjesto gdje su i trebale uslijediti zaruke, no plan je propao upravo radi pljačke.

Naime, Browne je namjeravao pitati Rondinu majku za dozvolu da zaprosi njezinu kćer, ali s obzirom na probleme s provalnicima, stvar se prolongirala.

“Samo smo svratili do kuće prije nego što smo išli na aerodrom, a Travis se htio iskrasti i otići do moje majke kako bi je pitao za dozvolu. No, kada smo ušli u kuću shvatili smo da smo opljačkani. Netko je doslovno proveo tri dana u mojoj kući, spavali su u mom krevetu”, otkrila je Ronda i dodala:

“Ukrali su mi olimpijska odličja, moje puške, moj dragocjeni nakit, tehniku i kreditne kartice. Imamo nadzorne kamere pa smo  pogledali i vidjeli da se radi o hrpi klinaca sa skejtbordima. Baš preko puta moje kuće ima poznato okupljalište klinaca koji se voze na skejtbordima. U tom trenutku moj muškarac, koji ima preko dva metra i 120 kila, je krenuo u taj park i pronašao je provalnike istog trenutka.”

“Bio je dovoljno pametan da ih ne udari jer sam sigurna da bi nas tužili, ali je našao policiju u blizini i svi su uhićeni. Znali su da je to moja kuća. Nema šanse da nisu znali. Kakvi mali klipani.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI